Beethoven - Vriend, Jan Willem de 19XX-; Kamphuis, Paul 1948- (AFdH Uitg., 2010)
Verslag van het samenwerkingsproject rond de negen symfonieën van Beethoven door schilder Paul Kamphuis en het Orkest van het Oosten