Gewoan gek op skiednis geweldige, spannende en bysûndere ferhalen oer Fryslân : 11 en 30 ferhalen oer de Fryske skiednis - Betten, Erik; Dijkstra, Lida 1961-; Molen, Janny van der 1968-; Nijdam, Han 1969-; Wijnstra, Mindert 1945- (11 en 30, 2014)
Allerlei mensen, gebeurtenissen en voorwerpen die een belangrijke rol speelden in de Friese geschiedenis komen aan bod. De canon van Friesland met weetjes, verhalen, strips, tijdbalk en veel kleurenillustraties. Vanaf ca. 10 t/m 13 jaar