20 zuuny Mongol tüüh, soël, geopolitik, gadaad harilcaany tulgamdsan asuudluud : tüühč, diplomat C. Batbajaryn 60 nasny ojd zoriulsan ögüüllijn ėmhėtgėl - Chuluun, Sampildondowyn 1977-; Battulga, Sühėėgijn; Mjagmarsambuu, Galindėvijn 1964- (Admon, 2017)
Festschrift for Mongolian historian and diplomat T͡S. Batbai͡ar