Hubilaj Ih Haany üeijn Mongol - Solongosyn harilcaa = Qublai Yeke Qaġan-u üy-e-yin Mongġol Solongġos-un qarilcaġ-a = Hubillai Tae Hagan sidae ŭi Mong-Han kwangye - Sumʹjaabaatar, Baldandoržijn 1937- (Olon Ulsyn Ulaanbaataryn Ih Surguulʹ, Ih Surhuj Hürėėlėn, 2015)
Annotated collection of various documents on Mongol-Korean relations 1259-1300