Ėrtnij Mongol-Solongosyn harilcaa = Kodae Han-Mong kwan'gye sa = Erten-ü mongġol - solongġos-un qarilčaġ-a - Cėrėndorž, Cėgmėdijn (Mönhijn Üsėg, 2020)
On Mongolian and Korean relations in ancient times